pátek 30. března 2012

Konkurz

Doteď jsme si vybírali chatičku my, teď čekáme, zda si vyberou majitelé nás a chaloupku perníkovou nám prodají. Inzarát působil záhadně, protože cena byla napsána dohodou. Fotky nás ale učarovaly tak jsme si domluvili prohlídku. Na místě jsme se zamilovali, protože každý centimetr je tam vymazlený, opečováváný, milovaný. Dědula 80 let a babuška a něco méně nám s láskou ukázali každý centimetr, každou kytičku. Pak nám vysvětlili, že se jim těžko loučí, ale že síly už docházejí a kupce si chtějí vybrat spíše podle pocitu a dojmu než podle nabízené ceny. Protože jsme byli opravdu nadšení, z fleku jsme nabídli rovný milion a teď čekáme. Pokud by ke koupi došlo bude kapku oříšek se domluvit na užívání v letošním roce, neb současní majitelé chtějí ještě letos chaloupku užívat. Uvidíme, myslím že domluvit se dá vše. Realitní makléřka nám hned říkala, že jsme se jim dost líbili :-)



úterý 27. března 2012

...


My Stick Family from WiddlyTinks.com

Další kandidát


Téhle chatičce jsem dost věřila, ale když jsme přijeli nadšení opadlo. Kdyby byl záběr fotky o centimetr širší, bylo by totiž vidět že je ze všech stran obklíčena dalšími chatami. Takže pátráme dále.

pátek 23. března 2012

Jak hledáme chatu/chalupu

K dnešnímu dni jsme naživo viděli 2 kandidáty
Chata v Podkopné Lhotě
Krásné, ale daleko :-(

Chata na Krásné
Hrozně velké a v katastrofálním stavu...

středa 21. března 2012

Majdule umělkyně



Majdinka kreslí opravdu krásně, tohle mi nakreslila k narozeninám.

sobota 17. března 2012

Quilling



Pokusy o quilling, aneb tohle moje hobby nejspíš nebude :-)

Kuřecí


Vlastní nápad na slepičku z rolky od toaleťáku. Oblepeno bavlněným provázkem, nahoře slepeno a dozdobeno. Dalo by se i kartonu totéž ve velkém :-)

neděle 11. března 2012

Moje třicetiny :-)





Příští týden mi bude třicet. Měla jsem velké přání, a to přání mi moji blízcí splnili :-) Dostala jsem nádherného nového kamaráda- šicí stroj. A taky hromadu potřeb pro šití- nůžky, cívky, nitě, páráček od Dášenky ušitý parádní jehelníček a taky kousky látek na trénování.
Stroječek je skvělý, strašně dobře se s ním pracuje, ale vzhledem k tomu, že jsem včera seděla u stroje poprvé v životě a navíc jsem levák, bude to sranda :-) Ale hrozně se na to těším!!!

neděle 4. března 2012

Zásadní den

No to jsem teda nečekala. Ve čtvrtek ráno mě oslovila ředitelka školky, kde chodí bobani. Je to tak měsíc, co jsem za ní byla s žádostí o práci, protože je už zcela jisté, že Rodinné centrum, kde teď pracuju v červnu končí. Nabídla mi nástup od 1.5.2012 na 0,6 úvazku. Způsobila mi tím totálné chaos v hlavě. Jednak mám závazek v Kolcu do konce června, ale hlavně Yamaha se učí až do půli června. Částečný úvazek mi až tak nevadí, aspoň pokryju logisticky dětičky. Otázka jak z kroužkama ale to doladíme. Ve školce jsem už pracovala, náročné to bude, neb návrat k jakémukoliv druhu práce po skoro 6ti letech prostě náročný je.

sobota 3. března 2012

Inspirace II.


Zdroj: Pinterest

pátek 2. března 2012

Novinky z mé dílny

Moje úplně první obšívaná rivolka


A moje první mozaika. Dluho mě tahle technika míjela, ale je to fakt jednoduché a myslím, že ještě něco vyplodím. Na té krabičce to má být levandule, to jsem si zas něco vymyslela :-D